Kleurrijke achtergronden

behind the scenes backgrounds lucilight

Het is weer tijd voor #stamptember!! Heel even dacht ik nu elke dag een kaart met stempels te gaan uploaden, maar dat is toch een beetje veel gevraagd. Laat ik het eerst maar weer eens rustig opbouwen om het leuk te houden haha. Vandaag wel twee leuke kaarten voor jullie! Zoals je in deze 'behind the scenes' foto's al kunt zien is het uiteindelijk een setje van vier geworden.

bedankt kleurrijke achtergrond kaart lucilight

Ik heb een leuke achtergrond-die liggen die ik eigenlijk maar zelden gebruik. Zonde... Dus ik wilde er echt weer een keer mee aan de slag. Ik heb zelf een achtergrond gemaakt met waterverf waar ik de die twee keer uit kon stansen. Dat ging niet helemaal goed, dus bij een van de achtergronden was het randje net niet mooi geworden. Die heb ik er dus uiteindelijk vanaf gesneden. Vandaar dat de ene kaart toch net een ander model heeft voor de achtergrond ;). Ik heb de stans ook nog twee keer gebruikt met gewoon wit papier en toen ben ik de onderdelen in elkaar gaan plakken. De gekleurde vakjes in de witte achtergrond en andersom. Niet alle stukjes lieten even goed los, dus dat heb ik gebruikt om het patroon een beetje af te wisselen. Nu zitten er dus gekleurde en witte delen in en dat geeft het wel een speels effect. Soms moet je gewoon mee gaan met de flow en dit soort dingen dus gewoon voor zichzelf laten werken. Zo zie je maar weer dat je daarmee juist ook een leuk resultaat kunt behalen.

bedankt kleurrijke achtergrond kaart close lucilight

Ik heb twee rechthoeken gestanst met een kleinere stans waar ik de tekst 'bedankt' op heb gestempeld met de basiswensen stempelset van Karin Joan voor Studio Light. Deze stempelset heeft mooie woorden om iemand even te laten weten dat je aan ze denkt. Perfect voor dit soort kaartjes dus :D. Ik had nog wat stickers van kurk liggen die ik heb gebruikt om de kaarten af te maken. Met wat sequins natuurlijk.

Print    Email