Aan de slag met paper pieces

choose joy lucilight

Voor deze kaarten heb ik gebruik gemaakt van gestanst papier en restjes papier die ik nog had liggen. Het voordeel van die strookjes is dat je op een speelse manier snel een leuke kaart kunt maken.

choose joy lucilight close

In deze kaart zitten misschien nog wel meer restjes dan je denkt. Achter de doily zit een klein stukje roze papier en het gestippelde papier. Ervoor heb ik het strookje met kruisjes gedaan. Dit waren echt nog maar kleine stukjes die over waren, maar die hier ineens toch goed van pas kwamen. De tekst zat in een van de paper pieces van Echo Park en het vogeltje was ook een oude sticker die ik pas tegenkwam.

one little prayer lucilight

Op deze kaart heb ik een ander stuk van het gestippelde papier gebruikt en een restje van het gestreepte papier van de vorige kaart. Ik had nog een papieren frame liggen die ik doormidden heb geknipt om hem zo op twee plekken te gebruiken. Om de kaarten af te maken heb ik nog wat enamel dots gebruikt.

Het setje paper pieces dat ik hier gebruikt heb is niet meer te krijgen, maar ik heb nog wel twee setjes die er erg op lijken. Namelijk Have Faith en Forward with Faith. En enamel dots zijn er nog in heel veel mooie kleurtjes te krijgen!

Print    Email