Binnenkort verkrijgbaar: nieuwe stempels van Sara!

Wellicht hebben jullie het op de sociale media al voorbij zien komen, maar er komen weer nieuwe stempelsets van Sara Lindenhols aan!! Ze heeft een prachtige serie voor de Kerst gemaakt. Dat voelt misschien nog een beetje vroeg om over na te denken; maar voor je het weet is het weer december.

kerst stempels engelen saralindenhols lucilight

Ik had de eer om alvast wat kaarten te mogen maken met de stempels. Ze zijn ontzettend gaaf om mee aan de slag te gaan en je kunt zoveel kanten op met de afbeeldingen die erin zitten. Je kunt de gezichtjes afwisselen en zo elke keer weer een heel ander poppetje maken.

De komende tijd zal ik wat van mijn voorbeelden met jullie delen. Zo heb je meteen wat inspiratie om mee aan de slag te gaan als je de stempels wilt hebben. Voor deze eerste kaart ben ik aan de slag gegaan met de set 'Mary' uit de 'Christmas Crew'.

hear the angels sing saralindenhols lucilight

Ik heb de afbeeldingen gekleurd met kleurpotlood en daarna uitgeknipt. Ik heb een achtergrond gemaakt met Distress Oxide inkt en een venster in een witte kaart gesneden met een stans. Ik heb de afbeeldingen gedeeltelijk in en over het venster laten vallen om een speelser effect te krijgen. Daarna vond ik de kaart nog een beetje leeg dus ik heb met gouden waterverf nog wat spetters aangebracht. En om het helemaal af te maken heb ik de tekst toegevoegd. Deze heb ik op een zwarte achtergrond gemaakt en met wat 3D-tape opgeplakt zodat hij er extra uitspringt.

De stempels komen natuurlijk binnenkort ook bij mij in de webshop!

Print    Email