Veel lammetjes

Hallo allemaal! Vandaag wil ik een paar kaartjes delen die ik gemaakt heb met de Sweet Litttle Lamb stempelset van Sweet 'n Sassy stamps.

little lamb lucilight

Ik wilde voor deze kaart eigenlijk no-line watercoloring uitproberen. Maar mijn Distress inkt was zo snel opgedroogd dat dat niet werkte. Maar misschien is dat maar goed ook, zo zie je alle details van de stempel in ieder geval ook nog.

little lamb lucilight close

Ik heb hiervoor dus het plaatje gestempeld met grijze Distress Inkt. Hierna heb ik het ingekleurd met aquarel markers en een waterbrush.

god guides lucilight

Voor deze kaart heb ik het schaapje gewoon met watervaste zwarte inkt gestempeld en ingekleurd met aquarel markers en een waterbrush. Ik heb daarna de wolk gestanst met een stans (die eigenlijk maar één kant heeft, dus ik heb hem er meerdere keren doorheen moeten halen). De randjes heb ik met Versamagic inkt gekleurd. De tekst komt uit de papiertjes van de Have Faith serie, net als de achergrond.

god guides lucilight close

friends lamb lucilight

De laatste kaart heeft eigenlijk dezelfde basis. Hier heb ik alleen nog een masker voor het schaapje en de vlinder gemaakt en de achtergrond gekleurd met het Falling for You stencil en Distress Oxide inkt.

Print    Email