Peace & Joy

peace joy white lucilight

Ik ben er een beetje laat mee, maar ik wilde jullie deze kaartjes toch niet onthouden. Ook omdat je op deze manier ook hele mooie winterkaarten kunt maken die niet eens specifiek voor kerst hoeven te zijn.

peace joy white lucilight close

Eigenlijk zijn de kaarten ook nog vrij simpel om te maken. Ik heb wel een stamp tool gebruikt om elke keer op dezelfde plek te kunnen stempelen, maar dat maakt het juist een stuk makkelijker.

Voor de witte kaart heb ik de sneeuwvlok gestempeld met een paar kleuren Distress inkt (in een paar lagen, vandaar dat de stempeltool ook zo handig is). Daarna heb ik er embossing inkt op gestempeld en heb ik een doorzichtige glitterembossing erop gedaan.

peace joy blue lucilight

Voor de andere kaart heb ik de doorzichtige glitterembossing direct op de kaart gedaan (na het stempelen met embossing inkt natuurlijk) zonder dat er een kleur onder zat. Hierna heb ik met Distress inkt juist de achtergrond blauw gemaakt. De embossing neemt de inkt niet op dus dan komt de stempel mooi uit op de achtergrond.

Daarna heb ik natuurlijk weer wat sequins gebruikt om de kaart af te maken.

peace joy blue lucilight close

De stempelset (Folk Art Snowflakes) is op bestelling ook verkrijgbaar bij mij. Neem This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. als je interesse hebt.

Print    Email