In de maand augustus zullen er alleen bestellingen verzonden worden op woensdagen, donderdagen en zaterdagen.

Delayed Christmas Wishes

christmas flower lucilight

Ik was dit jaar zo laat met het maken van de kerstkaarten dat ik ze niet eens allemaal heb kunnen delen op het blog. Vandaag dus nog even een kerstkaartje, laten we het maar zien als 'derde kerstdag' of om even af te kicken ;).

I was so late with my Christmas cards that I didn't even share them on the blog. So today another Christmas card, just with a little bit of delay ;).

christmas flower lucilight close

Voor deze kaart heb ik de bloem gestempeld op markerpapier en ingekleurd met markers. Hierna heb ik hem uitgesneden en ben ik aan de slag gegaan met de achtergrond. Ik heb de sterretjes gemaakt met een stencil en wat embossing pasta. Dit heb ik even laten drogen (en ondertussen snel het stencil schoonmaken zodat alles niet vast blijft plakken op het stencil). De tekst was al voorgeprint op de kaart dus vandaar dat het zulke strakke gouden letters zijn. Om het wat extra kerstfeer te geven heb ik een rode kaart als basis gebruikt.

I stamped the flower on marker paper and colored it with alcohol markers. I cut it out and started with the background. I used a stencil and embossing paste to make the stars. The message was already printed on the card so I didn't have to worry about that. I used a red card as a base.

Print  Email

Add comment


Security code
Refresh