Gouden accenten

vlinder veer goud lucilight

Ik had nog deze vlinder en veertjes met gouden accenten liggen (ik dacht dat ze bij Xenos vandaan kwamen). Dit ker heb ik ze gecombineerd met wat pearl drops en bloemetjes, mooi papier en gouden sequins.

vlinder veer goud lucilight close

Print    Email

Grow

Nog een paar kaartjes met de stansblokken van Karin Joan (voor deze kaarten heb ik blooming nr. 01 gebruikt). De teksten in het blok zijn positief en motiverend dus ideaal om wat positiviteit rond te sturen.

grow lucilight

In de basis lijken deze kaarten erg op die van vorige week. Ik heb verschillende bloemen uit het stansblok gebruikt en om de teksten heen een soort boeket gemaakt.

grow 2 lucilight

Naast het stansblok heb je weer alleen wat wat mooi papier, washi tape en sequins nodig (al zijn de bloemen van zichzelf eigenlijk al mooi genoeg).

Print    Email

Kaarten met Karin Joan stansblokken

blossom beauty lucilight

Vandaag wil ik een paar kaarten met jullie delen die ik heb gemaakt met de stansblokken van Karin Joan (voor deze kaarten heb ik blooming nr. 01 gebruikt).

blossom beauty lucilight close

precious lucilight

Met de grote bloemen kun je in no-time een leuke kaart maken. Ik heb van de stelen vaak net een stukje afgeknipt zodat ik de indeling op mijn kaart wat makkelijker kon maken.

precious lucilight close

with love lucilight

Naast de bloemen heb je alleen wat mooi papier nodig en in dit geval heb ik wat washi tape en sequins gebruikt om de kaarten af te maken.

Print    Email

Aquarel op kaarten

happy anniversary flowers lucilight

Een tijdje terug kwam ik erachter dat ik deze kaart nog nooit gedeeld had. En dat terwijl ik hem eigenlijk best mooi vond. Dus nu is het hoog tijd om deze ook eens aan jullie te laten zien.

happy anniversary flowers lucilight close

Ik heb de bloemen en de tekst gestempeld op aquarelpapier en daarna ben ik de bloemen in gaan kleuren. Voor deze kaart heb ik aquarelmarkers gebruikt in plaats van 'normale waterverf'. Ik heb telkens de randjes gekleurd met de markers en de kleuren met water laten uitlopen. Dit heb ik ook voor de lichtblauwe achtergrond gedaan.

peonycluster

De stempelset die ik hiervoor gebruikt heb (Peony Cluster) is momenteel niet op voorraad, maar kan ik nog voor je mee bestellen bij Sweet 'n Sassy stamps (€14,50). Stuur gerust een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of berichtje op Facebook als je interesse hebt.

Print    Email

Voorjaar!

Een aantal weken geleden had ik al zin in het voorjaar, maar nu is het dan eindelijk zo ver ;). Alleen het weer is nogal wisselvallig de laatste tijd dus we kunnen alle kanten op hier in Nederland... Maar wel even wat vrolijke voorjaarskaartjes om de moed erin te houden.

springtime boots lucilight

Voor dit kaartje heb ik de laarsjes ingekleurd met alcohol markers en verschillende soorten papier uitgesneden met snijmallen. De randjes van alle papiertjes heb ik blauw gemaakt zodat alles wel bij elkaar blijft passen.

springtime boots lucilight close

springtime blessings lucilight

Voor deze kaart heb ik eigenlijk hetzelfde gedaan, alleen heb ik hier wat minder soorten papier gebruikt. Ik heb hier ook nog een tekst op de kaart gestempeld, waardoor er ook wat minder andere dingen nodig waren.

springtime blessings lucilight close

De stempelset die ik voor deze kaarten heb gebruikt is 'Springtime' van Sweet 'n Sassy Stamps. Natuurlijk heb ik ook weer wat sequins op de kaarten gedaan.

 

Print    Email