Thinking of you

thinking peonie lucilight

Dit kaartje heb ik al best een tijd geleden gemaakt, maar ik kwam er toen niet aan toe om het te delen. Nu ik het weer zag langskomen in mijn archief met foto's vond ik het toch wel zonde dat ik deze nooit heb laten zien. Dus bij deze alsnog ;).

thinking peonie lucilight close

Ik heb de bloem en tekst gestempeld op wit papier waarna ik met een stans een gedeelte van de afbeelding heb uitgestanst. Alleen dit gedeelte heb ik ingekleurd. Hierdoor krijg je een mooi contrast tussen het uitgesneden deel en de achtergrond.

De stempel heb ik momenteel niet op voorraad, maar je kunt zo'n bloem ook maken door bijvoorbeeld de bloemen en blaadjes uit Say it with Flowers te combineren.

Print    Email

Dreams

dreams lucilight

Soms is het gewoon heerlijk om even weg te dromen, fantaseren over wat je nog zou willen doen maar niet teveel nadenken over wat er allemaal kan. 'Dreams' een simpel woordje, maar met veel mogelijkheden.

dreams lucilight close

Het woordje en de bloemen komen weer uit het stansblok van Karin Joan (je krijgt echt een heleboel bloemen en korte teksten, dus kaarten of bijbel pagina's genoeg om te maken ;)). Op de achtergrond heb ik een restje papier gebruikt. De kraft kaart is van zichzelf al mooi genoeg dus heel veel papier was er niet nodig. Om het af te make heb ik weer wat sequins op de kaart gedaan. Het woordje dreams is trouwens vastgemaakt met foamtape, zodat het net wat hoger komt te liggen dan de rest.

Print    Email

Thanks!

thanks lucilight

Vandaag een kaartje waarbij ik de bloemen uit het stansblok van Karin Joan heb gecombineerd met stempels en een stencil (en een paar enamel dots).

thanks lucilight close

Eigenlijk hoef je met deze bloemetjes alleen een leuke compositie te maken en je kaart is al klaar. Op de achtergrond heb ik met blauwe inkt en een inkt dauber een licht patroon aangebracht met een stencil. Het kaartje waar 'thanks' op is gestempeld zit ook in het stansblok, dus ik hoefde er alleen nog de tekst op te maken. Om nog net wat meer blauw in de kaart te brengen heb ik nog wat enamel dots toegevoegd.

Print    Email

Gouden accenten

vlinder veer goud lucilight

Ik had nog deze vlinder en veertjes met gouden accenten liggen (ik dacht dat ze bij Xenos vandaan kwamen). Dit ker heb ik ze gecombineerd met wat pearl drops en bloemetjes, mooi papier en gouden sequins.

vlinder veer goud lucilight close

Print    Email

Grow

Nog een paar kaartjes met de stansblokken van Karin Joan (voor deze kaarten heb ik blooming nr. 01 gebruikt). De teksten in het blok zijn positief en motiverend dus ideaal om wat positiviteit rond te sturen.

grow lucilight

In de basis lijken deze kaarten erg op die van vorige week. Ik heb verschillende bloemen uit het stansblok gebruikt en om de teksten heen een soort boeket gemaakt.

grow 2 lucilight

Naast het stansblok heb je weer alleen wat wat mooi papier, washi tape en sequins nodig (al zijn de bloemen van zichzelf eigenlijk al mooi genoeg).

Print    Email