Bijna voorjaar ;)

chicken flowers lucilight

We kunnen nu wel beginnen met aftellen tot het voorjaar toch? ;) De sneeuw en vrieskou zijn geweest dus het zonnetje mag wel weer komen. Op dit kaartje in ieder geval alvast een zonnig kuikentje.

chicken flowers lucilight close

Ik heb het kuikentje en de bloemen gestempeld en ingekleurd met alcohol markers. Hierna heb ik ze uitgesneden en ben ik gaan zoeken naar bijpassend papier. Ik wilde de achtergrond een beetje rustig houden dus ik heb ervoor gezorgd dat het papier ook niet teveel kleurtjes in zich had. Zo springen de kleuren in de stempels er extra goed uit. Om het af te maken heb ik weer wat sequins toegevoegd.

 

Print    Email

Made in His image

his image lucilight

Het werd weer even tijd voor wat afwisseling van de Woodland Friends serie ;). Vandaag een kaartje met wat paper pieces van Illustrated Faith. Deze kun je, naast het gebruik in je bijbel, vaak ook leuk op kaarten verwerken.

his image lucilight close

Alle plaatjes van deze kaart zijn van Illustrated Faith, ze komen uit een bakje met restjes dus ik durf niet meer te zeggen uit welke serie ze komen (en of het één serie is). Het achtergrondpapier is van Kaisercraft en Echo Park.

Print    Email