Deze maand op Instagram

De afgelopen maand heb ik wel een aantal bible journal pagina's gedeeld op Instagram, maar nog niet hier op het blog. Vandaag dus nog wat foto's voor jullie!

true light john lucilight

Een eenvoudige pagina om het bijbelboek te 'introduceren'. Ik weet al dat er op deze pagina meer teksten sta die ik nog eens wil verwerken, daarom heb ik hiervoor maar een deel van de pagina gebruikt. Ik vond het ook een mooie ondertitel voor het bijbelboek dus dat kwam mooi uit. Het sterretje is uit een van de stempelsets van de Christmas Crew van Sara Lindenhols.

psalm118 cornerstone lucilight

Een keer een pagina met waterverf en een fineliner. Dat was alles wat hiervoor nodig was :).

psalm77 remember lucilight

Bloemen uit een paper pad van Karin Joan en een achtegrond met Distress inkt en een stencil. Relatief eenvoudig om te maken en je hebt snel kleur op je pagina.

imperishable crown lucilight

Een kleine stempel, veel gouden verf en alphabet stickers. Dat was alles wat voor deze pagina nodig was! De kleine letters komen uit een van de stickerboekjes van Jenine's Mindful Art collection.

ezekiel proud lucilight

Een print op overtrekpapier (de printer vond dat niet helemaal lekker, zoals je kunt zien aan de vlekken onderaan. Maar dat vond ik wel bij de sfeer passen dit keer).

Print    Email