Een nieuw hart - Ezechiel - bijbel journaling

new heart bible journal lucilight

Vandaag dan het laatste restje van mijn achtergrond met waterverf. Dit keer heb ik een pagina in mijn bijbel gemaakt. Hij staat bij de tekst uit Ezechiel 36:26: 'ik zal u een nieuw hart geven, een nieuwe geest; en ik zal het hart van steen uit uw lichaam wegnemen en u een hart van vlees geven'.

Eigenlijk is het best een heftig stuk uit de bijbel. Er zijn zoveel slechte dingen gebeurd dat God het volk moet reinigen en een nieuw hart moet geven. Niet omdat zij zo goed zijn dat ze het verdienen, maar omdat God zo goed is dat Hij ze alsnog wil redden en laten zien wie Hij is.
Voor deze pagina heb ik dan ook gefocust op de goedheid van God en niet op alles wat er is gebeurd. Hij zal als beschermer om Zijn volk zijn en wil ze weer samenbrengen. In het grote hart zijn alle kleine hartjes beschermd en veilig om een nieuw hart te krijgen.

new heart bible journal lucilight close

De lichtblauwe achtergrond van de pagina heb ik gemaakt met Distress Oxide inkt. Voor de hartjes heb ik een stencil gebruikt (dat trouwens te vinden is in de webshop; hij heet Falling for You) en ik heb met waterverf nog wat extra verfspetters op de pagina aangebracht.

Print    Email