Wherever you go, I'll go

ruth lucilight IMG 5044

Vandaag wil ik jullie een pagina laten zien die ik heb gemaakt bij Ruth. Het was vandaag vooral even ontspannen bezig zijn in de bijbel, zonder al te ingewikkelde (enge ;)) handgetekende elementen.

Het plaatje van de vrouw komt uit een van de downloads van Sara (nature & men) die ik heb uitgeprint op transparant stickerpapier. In de achtergrond van het plaatje kwamen de kleuren groen en blauw al naar voren toe, dus die heb ik ook gebruikt om een achtergrond mee te maken op mijn pagina. Met waterverf heb ik diverse kleuren groen en blauw gemengd en op de pagina aangebracht. Ik heb nog wat verfspetters op de pagina gemaakt en heb alles toen goed laten drogen. Mocht je geen waterverf hebben, dan zijn acrylverf of de wateroplosbare oliepastels ook een goede oplossing.

ruth lucilight close

Daarna hoefde ik alleen de sticker en het wrijfplaatje nog op te plakken. Ik heb er trouwens voor gezorgd dat er zo min mogelijk kleur achter de stickers zou komen zodat de kleuren uit de stickers niet wegvallen tegen de achtergrond die ik heb gemaakt. De tekst komt uit de Have Faith-rub ons. Dat was eigenlijk alles wat er nodig was voor deze pagina.

Print    Email