De hoop in ons

hope pete lucilight

Bij een van de teksten van het thema voor de bijbel journaling groep deze maand had Sara geschreven: VOORBEELD - In alles wat we doen en hoe we leven; Zijn we ambassadeurs van Christus. – 1 Petrus 3:15

Een voorbeeld zijn vind ik altijd lastig. Er zijn zoveel dingen die gebeuren waarop je verkeerd reageert, waar je achteraf net iets anders had willen zeggen. Soms voel ik me dan ook niet zo'n goed voorbeeld. Zouden mensen geïnteresseerd raken in God door mij? Draag ik uit wie God werkelijk is? Ik ben bang dat in het dagelijks leven mensen het niet zo snel merken. Als het gaat over dingen 'na dit leven' dan komt het eigenlijk pas echt naar voren. Die 'hoop' die in ons is. Dat er méér is. Dat niet alles draait om je prestaties hier, om wat voor werk je doet, om hoeveel mensen er om je geven. Maar dat er, ook als hier alles even niet lekker loopt, er nog een andere hoop is. Een hoop waar we met Pasen weer even extra stil bij hebben gestaan. Jezus die eeuwig leven heeft en geeft.

hope pete lucilight close

Voor deze pagina heb ik een sticker gemaakt van een van de downloads van Sara. De achtergrond heb ik gemaakt met een stencil en Distress oxide inkt die ik heb aangebracht met een inkt blender. De blauwe stippen zijn enamel dots en de tekst heb ik geschreven met een Micron pen.  

Nog een lied waar ik aan moest denken bij deze tekst:

Print    Email