Cleanse Ourselves

Onszelf schoonmaken... een begrip wat voor mij nog altijd een beetje vaag lijkt, alhoewel de vergelijking met het lichaam als tempel er natuurlijk al wel van jongs af aan in zit ;) Dat is dan ook een beetje wat ik het meest voor me zie bij het schoonmaken. Een opgeruimd leven, netjes en schoon. Dat is moeilijk, vooral nu alles nogal chaotisch aanvoelt hier, maar wel iets om mee bezig te blijven.

cleanse corinthians lucilight

Ik hou ervan om af en toe een mixed media pagina te maken in mijn bijbel. De Illustrating Bible met de ringband is daar perfect voor (al doe ik het in mijn Nederlandse bijbel ook gewoon hoor). Het mixed media gedeelte geeft me iets minder angst om een pagina te 'verpesten'. Wanneer ik ga tekenen wil ik dat alles er goed en mooi uitziet. Bij mixed media mogen de dingen wat 'slordiger' en kan ik makkelijker foutjes wegwerken. Ik kan er namelijk altijd nog een papiertje overplakken als ik iets toch niet mooi vind ;).

cleanse corinthians lucilight close

Voor deze pagina heb ik voornamelijk stickers gebruikt en wat acrylverf. Als uitgangspunt had ik de sticker met het bad van Sara Lindenhols. Voor de achtergrond heb ik wat roze acrylverf aangebracht, die een behoorlijk contrast had met de sticker en de rest van de pagina. Aangezien ik niet wilde dat de kleur de sticker echt zou overheersen heb ik ervooor gezorgd dat er achter de sticker niet teveel verf zou komen (de stickers zijn transparant). Bovenaan de pagina heb ik een restje papier gebruikt om de tekst op te maken. Voor de tekst heb ik Rainbow Alpha stickers gebruikt (maar er zijn nog veel meer mooie alfabet-stickers). Rondom de tekst heb ik wat stickers geplakt en wat enamel dots aangebracht.

Print    Email